Partnerprogram

​Együttműködne?

Kiadónk számára az ayurvedikus témájú könyvek kiadása nem csupán üzlet – üzletnek tudnánk éppen könnyebbet is…

Nagyon fontos számunkra, hogy az általunk kiadott könyvek célba is érjenek: nem karácsonyi ajándékot szeretnénk gyártani a könyvespolcok hátsó régióinak, hanem hasznosélő könyveket értő közönségnek. Ezért igen fontos számunkra, hogy kiadványaink olyanokhoz jussanak el, akik érdeklődnek az Ayurveda és az ahhoz szorosan vagy lazán kapcsolódó ismeretek iránt. Egyúttal azt is fontosnak tartjuk, hogy az üzleti tevékenység haszna is azoknál csapódjon le, akik mindennapi tevékenységükkel így vagy úgy, de hasonló területeken dolgoznak.

Ezért könyveinket viszonylag kisebb példányszámban készítjük el, és nem értékesítjük a nagy könyvkereskedő házak bolthálózatán keresztül, vagyis azok a hazai könyvesboltokban nem kaphatókKizárólag saját értékesítő partnerekkel dolgozunk együtt: jógaoktatókkal, jóga- és életmódközpontokkal, bioboltokkal, természetgyógyászokkal, masszőrökkel stb.

Örömünkre szolgálna, ha az alábbiakban röviden vázolt együttműködési ajánlataink valamelyike elnyerné tetszését, és üdvözölhetnénk Önt értékesítő partnereink között.

Ajánlataink

Igyekeztünk több lehetséges konstrukciót kidolgozni, melyekből mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet. A csomagok megalkotásakor az volt a célunk, hogy az olvasók, az értékesítők és természetesen mi magunk is jól járjunk, és lehetőleg minden példány eljusson olyanokhoz, akiket valóban érdekel.

Ha szeretné könyveinket értékesíteni, az alábbi két konstrukciót tudjuk Önnek ajánlani:

  • Viszonteladó
  • Bizományosi viszonteladó

Viszonteladó

Felezzük a kockázatot? Felezzük a bevételt is!

Kiadónk anyagilag legkedvezőbb ajánlata a viszonteladói státusz. Amennyiben Ön úgy vállalja könyveink forgalmazását, hogy megvásárolja és saját kockázatra értékesíti azokat, mi 50% kedvezményt adunk a kiadványok hivatalos fogyasztói árából! Amennyiben legalább 5 példányt rendel tőlünk, díjmentesen juttatjuk el a köteteket Önhöz, magunkra vállalva a szállítás költségeit is.

Bizományosi viszonteladó

Hagyja ránk a rizikót!

Ha nem biztos benne, hogy képes az adott számú könyvet értékesíteni, vegye át őket bizományosi értékesítésre, 30%-os jutalékért. Ha az előre megállapított ideig nem sikerül mindent eladnia, mi visszavesszük a maradékot. Legalább 5 példány bizományosi átvétele esetén az odaszállítást vállaljuk!

Hogyan lehet értékesítő partnerünk?

Ha közvetítő partnernek jelentkezik, nincs más dolga, csupán 1) regisztrál oldalunkon, mint egyszerű felhasználó, 2) egy emailt küld az info@ayurpress.hu címre, melyben röviden bemutatkozik, és jelzi együttműködési szándékát. Mi azonnal Partner jogosultságokkal látjuk el Önt, valamint adunk egy partnerkódot, melyet meg kell adnia a leendő vásárlóknak, hogy ő megkapja a kedvezményt, Ön pedig a pontok jóváírását.

Ha viszonteladónak vagy bizományosi viszonteladónak szeretne jelentkezni, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ayurpress.hu e-mail címen vagy a (+36) 30 237 30 78 telefonszámon.

Kicsit személyesebben...

Természetesen lehet így is, bármilyen személyes találkozóra, közös ötletekre, projektekre, egyedi megegyezésekre nyitottak vagyunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot!