A Védák bölcsessége mindenkinek

3 490 Ft

A Védák bölcsessége mindenkinek arra tesz átfogó kísérletet, hogy rövid, közérthető,mégis alapos ismereteket adjon az emberiség legrégebben keletkezett írott forrásairól, a Védákról. 

A szerző, Narada Kush professzor meditációs mester, vedikus asztrológus, a vedikus tudományok tanítója, Maharishi Mahesh yoginak, a Transzcendentális Meditáció atyjának közvetlen tanítványa és munkatársa volt éveken keresztül. Ennek ismeretében talán nem meglepő, hogy műve megírásakor részben kilép a nyugati vallástudományban elvárt „pártatlan tudós” szerepéből, végig a határtalan szeretet és tisztelet hangján szól a Védákról, az azokban felhalmozott óriási tudásról és bölcsességről.

Ugyanakkor A Védák bölcsessége mindenkinek nem egyszerűen egy hindu vallási szöveg. A szerző rendkívül átfogó ismereteinek köszönhetően módszeresen rendszerezi, és a terjedelemhez képest igen részletesen mutatja be a védikus tudást. A nagyívű, szinte minden fontos témakört érintő könyv figyelmes elolvasása után garantáltan „helyükre kerülnek” bennünk mindazok a nevek és fogalmak, melyekről a keleti kultúrák elmúlt évtizedekben megfigyelhető térnyerése során itt-ott már hallottunk, de soha nem jártunk utána, honnan származnak és mit is jelentenek pontosan.

Könyvadatok
Szerző: 
Narada Kush
Oldalszám: 
292 oldal
Méret: 
B5
Szín: 
Fekete-fehér
Borító: 
Karton
Beleolvasás: