Jógacsemeték

3 490 Ft

MEGJELENT! Színes, mesekönyv-szerűen illusztrált gyermekjóga tankönyv a világhírű indiai szerzőpárosától!

Most akcióink keretében 10% kedvezménnyel, ingyenes szállítással rendelhető!

Acharya Balkrishna, India egyik legismertebb fiatal orvosa, kórház- és egyetemalapítóként a jóga egyik legismertebb apologetája hazájában. Munkatársa, Szvámi Ramdev a nyugati világban is széleskörű ismertségnek örvend.

A "Jógacsemeték - Cseperedj fel egészségben" közös munkájuk eredménye, egy könnyen érthető, jól kezelhető gyermekjóga tankönyv, mely kisebb és nagyobb gyermekek számára egyránt eredményesen használható eszköz a jógával való ismerkedés során. A színes, részletes, jellegzetesen indiai illusztrálásnak köszönhetően az elsajátítandó gyakorlatok remekül átláthatóak, az óriási tapasztalattal bíró szerzők világos rendszerbe foglalják a tananyagot, ami így mind önállóan tanuló gyerekek, mind szülők számára jól kezelhető segédanyag.

Fontos kihangsúlyoznunk: bár nagyon hasznos könyvről van szó, a jógával való ismerkedés során nem érdemes csupán könyvre hagyatkozni, mindenképp érdemes egy gyermekjóga-oktatót is keresnünk, aki segít a mozdulatok pontosításában, hogy a gyakorlatok végzésével a legjobb eredményt érhessük el.

Könyvadatok
Szerző: 
Acharya Balkrishna
Oldalszám: 
120 oldal
Méret: 
A4
Szín: 
Színes
Borító: 
Karton
Beleolvasás: 
CsatolmányMéret
PDF icon GrowWithYogaHun_reszlet.pdf7.37 MB